Νέστος: Τσοκακτσίδης αντί Κασδοβασίλη!

Ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου πανηγύρισε διπλό σωτηρίας στη Χρυσούπολη (0-1 με Αποστολά), «διώχνοντας» από το Νέστο τον προπονητή, Αντώνη Κασδοβασίλη, με τον Σταύρο Τσοκακτσίδη (δούλευε στις ακαδημίες) να τον αντικαθιστά.

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολόγησε στο στρατόπεδο του Νέστου Χρυσούπολης η εντός έδρας ήττα της Κυριακής από τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Η διοίκηση του Γιώργου Κωνσταντινίδη πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε ακόμα μια αλλαγή προπονητή, ανακοινώνοντας το «διαζύγιο» με τον Αντώνη Κασδοβασίλη. Αντικαταστάτης του για τα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια θα είναι ο Σταύρος Τσοκακτσίδης (ΦΩΤΟ), που δούλευε στις ακαδημίες του Νέστου αλλά και πάλι στην πρώτη ομάδα, ενώ θα επιχειρήσει να οδηγήσει στη σωτηρία την ομάδα της Χρυσούπολης. Ο νεαρός τεχνικός πιάνει άμεσα δουλειά, για να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του Πάσχα, ενώ ντεμπούτο θα κάνει στο κρίσιμο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη.
Όσο για τον αγώνα με τους Κιλκισιώτες, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το «4Χ4» με τον Βασίλη Τραϊανόπουλο στον πάγκο, εδραιώθηκαν στην τετράδα και δείχνουν να «κλειδώνουν» έγκαιρα τη σωτηρία. Το μοναδικό γκολ για τον Εθνικό πέτυχε ο Αποστολάς στο 38΄ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Πεχλιβάνη (0-1). Οι Καβαλιώτες πάντως είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως το σουτ του Γκατζολάρι στο 3΄, που έδιωξε δύσκολα ο Καλογεράκης, την κεφαλιά του Κούτεφ στο 28΄ που πέρασε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μαχαιρούδη στο 39΄. Στο 75΄ η κεφαλιά του Δεσύλλα πέρασε άουτ, όπως και εκείνη του Εμμανουηλίδη στο 89΄.
Στον αντίποδα, στο 37΄ ο Πεχλιβάνης είχε φάουλ στο δοκάρι για το Ν. Αγιονέρι, ενώ χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες, με τον Μήτσικα (στο 33΄ και το 48΄ νικήθηκε από τον Αμουτζάκη) και με τον Γραικό (σουτ λίγο άουτ στο 60΄). Στο 93΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αποστολάς, από τον ρέφερι Φωτιάδη (Σερρών).
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αμουτζάκης, Παυλακάκης, Ασλανίδης (65 Καλτσάς), Ελευθεριάδης (82 Σαρηγιαννίδης), Λάσπατζης, Δεσύλλας, Χαριτίδης, Τσέκος (69 Εμμανουηλίδης), Μαχαιρούδης, Γκατζολάρι, Κούτεφ.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης, Γκέλινος, Αποστολάς, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Γραικός (75 Αλμπάνης), Καρασίμος, Μήτσικας (70 Παλιάτσιος), Πεχλιβάνης, Σακκάς (90 Καρπούζης).

Exit mobile version