Εκανε… οικονομία η Δόξα Πενταλόφου (0-0)

Λευκή ισοπαλία για την ομάδα του Ηλία Σαπάνη στην έδρα της με τον δεύτερο και φορμαρισμένο Οικονόμο Τσαριτσάνης, με το αποτέλεσμα φυσικά να μην ισοδυναμεί με… καταστροφή.

«Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον φροντίζεις να μη χάσεις» ισχυρίζεται ένα ποδοσφαιρικό δόγμα, που βρίσκει εφαρμογή στην περίπτωση της Δόξας Πενταλόφου. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη, που παλεύει με τα… θηρία για να παραμείνει στην κατηγορία, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα, μοιράστηκε από ένα βαθμό με το δεύτερο Οικονόμο Τσαριτσάνης, μετά την ήττα στη Λάρισα μεσοβδόμαδα. Μετά από ένα γενικώς μέτριο και κλειστό παιχνίδι, οι κυανέρυθροι μπορούσαν να κερδίσουν αλλά και να χάσουν, συνεχίζοντας στα πέντε τελευταία ματς την προσπάθεια για σωτηρία. Ιδιαίτερες φάσεις δεν καταγράφηκαν μπροστά στα δυο τέρματα.
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης, Σεϊζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Γ. Σαπάνης, Ταΐρης, Μ. Σαπάνης, Σαραμουρλής (57′ Τούσιας), Σταμπουλής (80΄ Φλαρούντζος), Νάσης, Δαλκίδης (64′ Βακουφάρης)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γούπος, Κουρδής, Καρακώστας, Κολιός, Κουμπούρας, Καλπίας, Τόλιος (64′ Παναγιώτου), Σκλάβος, Γκουντρουμπής (90′ Ματούλας),. Χαμος., Πρικάκης (46′ Κουλτσιάκης).

Exit mobile version