Κοζάνη: Στην έξοδο Κάλφας και Τραυλός

Απρόσμενα «διαζύγια» στους ερυθρόλευκους μια μέρα μετά την ήττα στα Γρεβενά από τον Πυρσό, αφού η διοίκηση «τελείωσε» τους δυο έμπειρους αμυντικούς ενόψει της συνέχειας.

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογήθηκαν στο στρατόπεδο της Κοζάνης, αφού η ήττα στα Γρεβενά από τον Πυρσό δεν πέρασε στο… ντούκου. Ο πρόεδρος Αγάπιος Γαβριηλίδης πήρε «κεφάλια», καταλογίζοντας αδιαφορία στην πλειοψηφία των παικτών και ανακοινώνοντας κάποια μέτρα, σε έκτακτη σύσκεψη του Δ.Σ. τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν οι δυο έμπειροι αμυντικοί, Δημήτρης Κάλφας (φωτο πάνω) και Νίκος Τραυλός (φωτό κάτω), στόπερ και αριστερός μπακ αντίστοιχα, με τον πρώτο να είναι και αρχηγός. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης των ερυθρόλευκων (την υπογράφει ο Γαβριηλίδης), που έδωσε αφορμή και… τροφή για ποικίλα σχόλια στον κόσμο της ομάδας σε φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης: «Μετά από έκτακτη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φ.Σ. Κοζάνη στα γραφεία του συλλόγου την Δευτέρα 14-4-2014 το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές για διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας:
1. Την στέρηση δύο μηνών των συμφωνηθέντων οδοιπορικών όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
2. Την απομάκρυνση των ποδοσφαιριστών Δημητρίου Κάλφα (αρχηγού της ομάδας) και Νικόλαου Τραυλού από τις εκδηλώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».
Εξάλλου, την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου αντιμετωπίζει τη Δόξα Πενταλόφου εντός έδρας, πιθανότατα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού αναμένεται να γυρίσει από τραυματισμό και ο Η. Τσικόπουλος.

Exit mobile version