Παραμένει «κοπέλι» ο Βερπακόφσκις

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε πως παίκτης της ομάδας για έναν ακόμα χρόνο θα είναι και ο Λετονός επιθετικός!

Η ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάρις Βερπακόφσκις για έναν ακόμη χρόνο (30/06/2014). Ο εν ενεργεία διεθνής Λετονός, πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας της χώρας του, αγωνίστηκε στον Εργοτέλη κατά τις περιόδους 2009-10 και 2010-11 και επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο για να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League».

Ο Λετονός άσος έκανε και τις πρώτες δηλώσεις, στην ιστοσελίδα της ομάδας, μετά την επέκταση του συμβολαίου του, τονίζοντας: «Από την πρώτη μέρα που επέστρεψα στον Εργοτέλη είχα θέσει ως στόχο να επανέλθει η ομάδα μας στη Super League και να αγωνιστώ κι εγώ ξανά στην Κατηγορία με αυτή τη φανέλα. Το κλίμα στον Εργοτέλη είναι άψογο, η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε ευτυχισμένοι στο Ηράκλειο και η ανανέωση του συμβολαίου μου ήταν κάτι που θέλαμε όλοι. Τώρα μας περιμένει σκληρή δουλειά για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι τη νέα σεζόν».

Exit mobile version