Κορμαρής: Είμαστε πεισματάρηδες στο Κορδελιό!

Σύνθημα ανάκαμψης από τον τεχνικό του Οδυσσέα με δηλώσεις στο dokari.gr μετά από τρεις ήττες και ενόψει της δύσκολης προσπάθειας σωτηρίας. Δυο φιλικά πριν τη διακοπή του Πάσχα.

Κατήφεια επικρατεί στον Οδυσσέα Κορδελιού, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες με Δόξα Κρανούλας, Καμπανιακό και εσχάτως Λάρισα (ενδιάμεσα βέβαια ήρθε και η νίκη στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας). Οι κυανόλευκοι δεν μπόρεσαν να κάνουν βήματα μπροστά στην προσπάθεια σωτηρίας και παραμένουν στην… πρίζα για τους πέντε τελευταίους «τελικούς».
Ο προπονητής Κώστας Κορμαρής μιλά στο dokari.gr για την τελική ευθεία του μαραθωνίου: «Πεισμώσαμε! Μπορεί η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού να μίκρυνε και κάποιες ομάδες να μας πλησίασαν απειλητικά, αλλά η κατάσταση παραμένει στα δικά μας χέρια, ακόμα είμαστε σε θέση σωτηρίας. Είμαστε ψυχωμένοι και θα παίξουμε καλή μπάλα ως το φινάλε για να σωθούμε. Είμαστε πεισματάρηδες στο Κορδελιό! Δε συμβιβαζόμαστε με την αποτυχία, μας ενόχλησαν αυτές οι ήττες, αλλά υπάρχει μεγάλη πίστη και αισιοδοξία, το βλέπω στα μάτια των παικτών μου. Θα τα δώσουμε όλα σε αυτά τα πέντε παιχνίδια».
Για να συνεχίσει ο Κορμαρής: «Σε κάποια ματς μας έλειψε και η τύχη, όπως με τον Καμπανιακό που προηγηθήκαμε και δεν πήραμε ούτε ισοπαλία, ή με τη Λάρισα, που αντέξαμε στο 0-0 ως το 75΄. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας και εκτιμώ ότι χρειαζόμαστε ακόμα 6-7 πόντους. Η Καστοριά, η Δόξα Πενταλόφου και εμείς έχουμε συγκριτικά το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Και αντίστροφα το πιο βατό ο Πυρσός Γρεβενών και ο Καμπανιακός, αλλά όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο. Πολλές ανταγωνιστικές ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, σε παιχνίδια… έξι βαθμών, οπότε τίποτα δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε».
Ισοπαλία με Ελευθεριακό, αύριο με Ηρακλή Αμπελοκήπων
Εξάλλου, σειρά για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης έχει ο δύσκολος εκτός έδρας αγώνας με τον δεύτερο Οικονόμο Τσαριτσάνης την άλλη Κυριακή, παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να επανέλθουν οι Θεοδωρίδης-Ευθυμιάδης από τραυματισμούς και ο Βασιλείου από τιμωρία. Έτσι, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το τεχνικό τιμ, με εξαίρεση τον μόνιμο απόντα Κωτσαρή. Τη Μ. Τρίτη ο Οδυσσέας έδωσε φιλικό για τους παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Ελευθεριακό, το οποίο έληξε ισόπαλο 3-3. Για το Κορδελιό σκόραραν οι Ποριαζίδης, Παναγιωτίδης, Φαρμάκης, ενώ τη Μ. Πέμπτη θα δοθεί εντός έδρας φιλικό με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και ακολούθως οι παίκτες επιστρέφουν στο γήπεδο την Τρίτη του Πάσχα.

Exit mobile version