Στόχος η ρελάνς για Ηρακλή

Να εξιλεωθεί για την ήττα στα Ψαχνά καλείται ο «Γηραιός» στην Κρήτη με τα Χανιά τη Μ. Πέμπτη, για να μη βλέπει με… κιάλια το δίδυμο της κορυφής στην κατάταξη. Απόντες ξανά οι Τάι, Μπάμπα.

Αποφασισμένος να γυρίσει το κλίμα, να σηκώσει κεφάλι και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της ήττας στην Εύβοια είναι ο Ηρακλής, που πάντως δεν θα έχει εύκολη αποστολή τη Μ. Πέμπτη στην έδρα των Χανίων. Απέναντι σε έναν άγνωστο αντίπαλο, οι κυανόλευκοι μάλλον δε συμβιβάζονται με κάτι λιγότερο από το διπλό, αν δε θέλουν να δουν την ψαλίδα από το δίδυμο της κορυφής στην κατάταξη να… ανοίγει.
Ο Γκιγέρμο Όγιος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπάμπα και Τάι, ενώ ο Ονουάτσι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και αναμένεται να ξεκινήσει. Η πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους Κολίτσι, Μπουκουβάλα, Κοντοδήμο, Σαββίδη, Παπαστεριανό, Ιντζόγλου, Λίμα, Πουρτουλίδη, Ονουάτσι, Τσιλιανίδη και Ζάχορα, ενώ δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις (θέσεις διεκδικούν οι Σκόρτσα, Ματσούκας, Σιατραβάνης και Κοντέων). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Γηραιός» θα έχει στο πλευρό του στα Χανιά και αρκετούς φιλάθλους.

Exit mobile version