Έρχεται ο Φάλκενμπεργκ

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/06) ο Έρικ Φάλκενμπεργκ θα είναι στην Αθήνα έχοντας πάρει την ελευθέρας του από την Άλκμααρ κι αναμένεται να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό αφού συζητήσει της τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας με τους «πράσινους».

«Πράσινο φως» για τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Έρικ Φάλκενμπεργκ. Οι συζητήσεις του Νίκου Νταμπίζα με τον τεχνικό διευθυντή της Άλκμααρ είχαν αίσιο τέλος για το «τριφύλλι» και ο Ολλανδός χαφ μπαίνει αύριο στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει από το Άμστερνταμ στην Αθήνα έτσι ώστε να συζητήσει με τους «πράσινους» τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Αυτό που πέτυχαν στον Παναθηναϊκό, ήταν αυτό που είχαν θέσει εξαρχής ως στόχο και έτσι σε περίπτωση που τα βρουν σε όλα με τον Φάλκενμπεργκ ο παίκτης θα μεταγραφεί ως ελεύθερος στο «τριφύλλι» και δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ στην Άλκμααρ.

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέμα της ομάδας δεν υπάρχει καμία σημαντική εξέλιξη, αφού το ενδιαφέρον της ομάδας είχε πέσει στις διαπραγματεύσεις με τους Ολλανδούς για τον Φάλκενμπεργκ. Από το «πράσινο» στρατόπεδο μάλιστα επιβεβαίωσαν πως τους προτείνεται… σωρεία παικτών καθημερινά, όπως συνέβη και στις περιπτώσεις των Μπουζάλιο και Τροέστ, ωστόσο δεν ασχολούνται και προχωρούν βάσει του πλάνου που έχουν καταρτίσει οι Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας.

Exit mobile version