Κυριακίδης: Επιβάλλεται καλύτερο αύριο στη Δόξα Δράμας

«Γρήγορα οι λύσεις». Για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε και την ανάγκη να μην κυλήσει νέο καλοκαίρι αβεβαιότητας μίλησε στο dokari.gr ο γηγενής εξτρέμ των «Μαυραετών».

Μετά από μια πολυτάραχη χρονιά, με άγχος επιβίωσης μέχρι τέλους, η Δόξα Δράμας έχει άπλετο χρόνο για ανασύνταξη και έγκαιρη οργάνωση και όχι απλά… διακοπές από τον Απρίλιο. Αν θέλει να μην περάσει τα ίδια καρδιοχτύπια και του χρόνου. Αυτό επεσήμανε και με δηλώσεις στο dokari.gr ο 27χρονος αριστερός χαφ-εξτρέμ των «Μαυραετών», Σάββας Κυριακίδης: «Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη από την αρχή. Η ομάδα οργανώθηκε πολύ αργά και έγινε προσπάθεια για να στελεχωθεί όσο το δυνατό καλύτερα από παίκτες και στελέχη, που θα βοηθούσαν αγωνιστικά και διοικητικά. Νομίζω πως σε γενικές γραμμές φτιάξαμε ένα αξιόλογο σύνολο και ότι δεν άξιζε σε αυτό το ρόστερ να παλεύει για τη σωτηρία. Μέσα στη χρονιά υπήρξαν αρκετά προβλήματα, που σε συνδυασμό με κάποια ατυχή αποτελέσματα μας έφεραν σε αυτό το σημείο, να σωθούμε την προτελευταία αγωνιστική».
«Μη χαθεί ξανά το καλοκαίρι»
Για να συνεχίσει ο πρώην παίκτης των Οδυσσέα Κορδελιού, Νίκης Βόλου, Πανσερραϊκού, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Λαμίας, Τρικάλων, Θήβας, Οδυσσέα Αναγέννησης: «Ευτυχώς στο τέλος όλοι αντέδρασαν σωστά από την πλευρά τους και ξεμπερδέψαμε από δυσάρεστες καταστάσεις για τη Δόξα. Πλέον, πρέπει να μην ξαναπεράσουμε τα ίδια, να γίνουμε πιο ώριμοι και σοφοί. Να τρέξουν κάποια θέματα από νωρίς και έγκαιρα. Μη χάσει η ομάδα πάλι όλο το καλοκαίρι τζάμπα και τρέχει τον Αύγουστο να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και εμείς και ο κόσμος περάσαμε περίεργη χρονιά. Δεν αξίζει στη Δόξα να βρίσκεται χαμηλά και να παλεύει να σωθεί. Έτσι, ελπίζω σε μια καλύτερη χρονιά την επόμενη σεζόν, για όλους και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο κόσμος ήταν πάντα παρών και με το χειροκρότημά του συχνά μας έβγαζε από το αδιέξοδο. Τον ευχαριστούμε θερμά και ειλικρινά, έχει μερίδιο που δε βρεθήκαμε σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Μια μεγάλη ομάδα δεν είναι τίποτα χωρίς το λαό της. Εύχομαι λοιπόν να ξεκαθαρίσουν σύντομα βασικές εκκρεμότητες, για να τεθούν υψηλότεροι στόχοι».
«Θέλω να μείνω»
Για να καταλήξει ο Σάββας Κυριακίδης: «Όσο για μένα, αγαπώ τη Δόξα, είμαι Δραμινός και είχα παίξει και παλιά σε αυτή, στη Γ΄ Εθνική. Θα ήθελα να παραμείνω και είναι διαφορετική αίσθηση να παίζεις στην ομάδα που αγαπάς από μικρός και να νιώθεις περήφανος κάθε φορά που επιλέγεσαι. Όλοι δώσαμε φέτος τον καλύτερο εαυτό μας».
Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Γιώργου Κουδούνη δίνει την Τετάρτη τουρνουά ανθρωπιάς, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας τη Μεγάλη εβδομάδα, ενώ την Κυριακή είναι πιθανό να δοθεί φιλικό με τη SKODA Ξάνθη.

Exit mobile version