Βατανιακός: Στο… σφυρί και ο Γιαλαμίδης!

Μετά τον Γιαννούλη (ΠΑΟΚ) στη «βιτρίνα» και έτοιμος να πωληθεί άμεσα από τους Κατερινιώτες και ο νεαρός υψηλόσωμος στόπερ, είτε σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα, είτε στη… Σκωτία! «Σαφάρι» για τον αντί-Παπαβασιλείου.

Μπορεί να μην ξεκαθάρισε ακόμα η κατηγορία συμμετοχής για την επόμενη μέρα του Βατανιακού, ωστόσο, ήδη άρχισαν κάποιες κινήσεις προγραμματισμού. Όπως διαρρέει ανεπίσημα η διοίκηση της ομάδας της Κατερίνης, ο Σάκης Παπαβασιλείου θα αποτελέσει παρελθόν μετά από ενάμισι χρόνο. Έτσι, ήδη στο τραπέζι «πέφτουν» ιδέες για τη διαδοχή του στον πάγκο και το προφίλ του «εκλεκτού» τον θέλει να προέρχεται από την αγορά της Πιερίας.
Παράλληλα, μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ακόμα ένας παίκτης του Βατανιακού δείχνει να έχει ετοιμάσει το έδαφος για το άλμα στην καριέρα του. Ο λόγος για τον νεαρό υψηλόσωμο στόπερ, Θωμά Γιαλαμίδη, που πήρε φέτος πολύτιμες εμπειρίες σε επίπεδο Football League και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Έτσι, ο Γιαλαμίδης ακόμα και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο είναι πιθανό να «κλείσει» είτε σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα, είτε ακόμα και σε σύλλογο της… Σκωτίας, αφού έχει υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον και κρούσεις προς τη διοίκηση του Γεράσιμου Ποτουρίδη.

Exit mobile version