Αποθέωση για Γκαλέτι, παραμονή Μπούρμπου (pics)

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά, με 3500 φίλους της ομάδας να δίνουν το «παρών» στο «Γεντί Κουλέ», τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να δηλώνει έτοιμος να προσφέρει και τον Χρήστο Μπούρμπο να ανακοινώνει την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ξεκίνημα με όνειρα για μια καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα χρονιά, υπό τις οδηγίες του Παύλου Δερμιτζάκη, με τον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του να αποθεώνονται από 3500 φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο «Γεντί Κουλέ». Στα θετικά νέα της «πρώτης» του ΟΦΗ ήταν πως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έδειξε… ορεξάτος για να προσφέρει στην ομάδα, ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος ανακοίνωσε την παραμονή του και τη νέα σεζόν στο Ηράκλειο!

Ο μοναδικός που απουσίασε ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ο οποίος είχε εξασφαλίσει μια επιπλέον ημέρα άδειας, ενώ στο «Γεντί Κουλέ» βρέθηκε και ο Κάρλος Μιλιάλες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ δεν προπονήθηκε, αφού έφτασε στο γήπεδο απευθείας από το αεροδρόμιο, ωστόσο, αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες όταν και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς.

«Bάσει των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν πάμε πολύ καλά. Θέλαμε το 100% του υλικού μας σήμερα αλλά αυτό μας άλλα αυτό δε γίνεται. Προσπαθούμε να πάρουμε καλούς παίκτες πατώντας πάνω στο οικονομικό μας πλάνο. Μέχρι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας στην Ολλανδία θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Θα ήθελα να ελληνοποιηθεί η ομάδα άλλα αυτό δεν είναι εύκολο. Κάθε καλός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Παύλος Δερμιτζάκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόκτηση Γκαλέτι λέγοντας:

«Ο Γκαλέτι είναι μεγάλη προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδου. Με την καλή έννοια θέλουμε να τον εκμεταλλευτούμε γιατί είναι σημείο αναφοράς για τον ΟΦΗ, Θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει».

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός σταρ σχολίασε: «M’ αρέσει πολύ η πόλη. Ήξερα ότι θα έχει πολύ κόσμο η πρώτη προπόνηση. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, έχω πολύ όρεξη να παίξω και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Μου αρέσει πολύ το γήπεδο και μου θυμίζει αυτό της Εστουντιάντες».

Τέλος, ο Χρήστος Μπούρμπος ανέφερε: «Έγινε αυτό που ήθελα. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα και αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Θέλω να ζήσω περισσότερα πράγματα με τον ΟΦΗ και να ανεβούμε επίπεδο. Είναι κάλο που ξεκινάμε με προδιαγραφές ελπίζω να κάνουμε το βήμα παραπάνω την επόμενη χρονιά».

Exit mobile version