Τρεις επιστροφές στο Κορδελιό

Πάνοπλος και πεισμωμένος για κάτι θετικό (μετά από τρεις ήττες) ο Οδυσσέας στην έδρα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, καθώς γυρνούν οι Θεοδωρίδης, Ευθυμιάδης και Βασιλείου.

Με στόχο το διπλό-υπέρβαση, που θα ανατρέψει υπέρ του τα δεδομένα μετά από τρεις σερί ήττες (Δόξα Κρανούλας, Καμπανιακός, Λάρισα) θα παραταχθεί την Κυριακή ο Οδυσσέας Κορδελιού στην έδρα του δεύτερου και φορμαρισμένου Οικονόμου Τσαριτσάνης. «Θέλουμε μια νίκη εκτός προγράμματος. Ή θα την κάνουμε στην Τσαριτσάνη ή στα Γρεβενά. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνουμε μέχρι τέλους πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού. Ήρθε η ώρα να αναπληρώσουμε τους χαμένους βαθμούς με την Κρανούλα. Θα δώσουμε το κάτι παραπάνω για βαθμό ή βαθμούς. Το διπλό είναι πόθος, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι αποτυχία» είναι το σύνθημα και το κλίμα που επικρατεί στους κυανόλευκους.
Ο Κώστας Κορμαρής περιμένει το ξέσπασμα και την αφύπνιση του ποδοσφαιρικού εγωισμού των παικτών του, ενώ τους κράτησε σε εγρήγορση στη μίνι διακοπή με τα φιλικά συντήρησης με Ελευθεριακό και Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο τεχνικός του Οδυσσέα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα (πλην του μόνιμα πια απόντα Κώστα Κωτσαρή), αφού ο Σωτήρης Θεοδωρίδης (φωτό) γυρνά από τραυματισμό και ο υψηλόσωμος πρώην φορ της Καβάλας θα ενισχύσει την επίθεση (ή αντί του Καραχαλίδη ή ως δίδυμο μαζί του), ενώ γυρνούν επίσης και οι Κώστας Βασιλείου (από τιμωρία) και Άγγελος Ευθυμιάδης (επίσης από τραυματισμό).

Exit mobile version