Παντέλης: «Δανεική η γκίνια»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για το άσχημο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου στα play off, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η γκίνια είναι δανεική».

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έκανε την αποτίμηση για το χθεσινό (27/04) παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ τόνισε ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος πλέον δεν υπάρχουν εύκολα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αλλά ήμασταν καλύτεροι όταν μείναμε με 10. Μπήκαμε καλά στην αρχή, βάλαμε το γκολ, όμως στη συνέχεια ισορρόπησε ο Ηρακλής. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι εμείς. Ο Ηρακλής μου φάνηκε άτολμος γιατί ίσως να βολεύτηκε με την ισοπαλία και είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε».

Για το επερχόμενο ματς με τον Αιγινιακό: «Είναι δυνατή ομάδα ο Αιγινιακός έχουμε και εμείς τις απώλειες με Αρβανίτη και Μελίσση που δεν θα αγωνισθούν. Είναι αναμφισβήτητα δύσκολο το ματς αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχει εύκολο ματς σ εαυτή τη διαδικασία».

Για τη μάχη: «Δεν θα είναι εύκολο εγχείρημα. Η ομάδα μπήκε με κάποιους βαθμούς διαφορά, ωστόσο οι δυο ήττες από Νίκη Βόλου και Φωστήρα εξανέμισαν το αβαντάζ. Έχει ψωμί ακόμα το πρωτάθλημα. Οι ομάδες παίζουν κλειστά έρχονται πολλές ισοπαλίες για αυτό δεν μπορεί κανείς να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Πιστεύω πως έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι το τέλος. Συν τοις άλλοις, εμείς έχουμε και αυτή την ατυχία, καθώς στα δυο τελευταία ματς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Θεωρώ όμως ότι η γκίνια είναι δανεική και κάποια στιγμή θα γυρίσει».

Exit mobile version