Αγροτικός Αστέρας: «Δικαίωμα» για δυο γκέλες, αλλά…

Αποφασισμένοι να μη… χαρίσουν ούτε βαθμό μέχρι τέλους στην ομάδα του Ευόσμου, για να μην κάνουν «θρίλερ» το πρωτάθλημα. Χωρίς προβλήματα εντός έδρας με Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Το «+4» του Αγροτικού Αστέρα είναι ουσιαστικά «+5» από τον Πανσερραϊκό, αφού οι πράσινοι υπερτερούν σε ισοβαθμία. Σε απλά… μαθηματικά, η ομάδα του Ευόσμου εξασφαλίζεται με 8 βαθμούς στα 4 τελευταία παιχνίδια, ώστε να στεφθεί πρωταθλήτρια και να επιστρέψει μετά από μια διετία στη Football League. Τα… κομπιουτεράκια πήραν «φωτιά» και οι υπολογισμοί δίνουν και παίρνουν. Το πρόγραμμα των «σταχυοφόρων» προβλέπει εντός έδρας αναμετρήσεις με Εθνικό Ν. Αγιονερίου (την Κυριακή) και Μουδανιά και εκτός έδρας με Ορφέα Ελευθερούπολης (ενδιάμεσα) και Νέστο Χρυσούπολης (στο φινάλε), με τις δυο καβαλιώτικες ομάδες να «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια σωτηρίας.
«Δε στεκόμαστε στο ότι αρκούν 8 πόντοι, ούτε ότι έχουμε δικαίωμα είτε για δυο ισοπαλίες, είτε για μια ήττα. Φυσικά, μπορεί να εξασφαλιστούμε και με λιγότερους βαθμούς, αλλά εμείς κοιτάμε εμάς, όπως όλη τη χρονιά. Θέλουμε το απόλυτο. Καταρχήν να πάρουμε το τρίποντο με το Αγιονέρι, ώστε ακολούθως να χρειαζόμαστε πέντε βαθμούς στα τρία υπόλοιπα ματς. Δε βλέπουμε πιο μακριά» σχολιάζουν με νόημα στην ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη. Για τον Αγροτικό Αστέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Κιλκισιώτες, η οποία είναι μια από τις λίγες ομάδες του ομίλου που «έκοψαν» φέτος βαθμούς από τους πρωτοπόρους (0-0 στον α΄ γύρο).

Exit mobile version