Ολυμπιακός Βόλου: Η αποστολή με Αιγινιακό

Φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι της Τέταρτης με τον Αιγινιακό, για την 6η αγωνιστική των play off (30/04 15:300 OTE TV).

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει πίσω τους την ισοπαλία με τον Ηρακλή, τις τρεις διαδοχικές ήττες από Ηρακλή Ψαχνών, Φωστήρα, Νίκη Βόλου, με το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης να αποτελεί μονόδρομο. Υπενθυμίζουμε ότι οι Βολιώτες έχουν χάσει το αβαντάζ των 6 βαθμών με το οποίο ξεκίνησαν στο μίνι πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται στην 4η θέση με 10 βαθμούς, ενώ η μοναδική νίκη που έχουν πετύχει ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αρβανίτη, Μελίσση. Επίσης νοκ άουτ για το παιχνίδι της Τετάρτης έμεινε ο Γεωργίου λόγω γαστρεντερίτιδας.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Μπρέσκα, Γκούρμα, Κρίστομπαλ, Καρίλ, Μόνχε, Γιαλούσης, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Ζέρης, Ιωάννου, Καρράς, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Νικολιάς, Παπανικόλας, Πινδώνης, Ρόκας, Σταυράκης

Exit mobile version