Θωμάς Σβανόπουλος: «Το «όχι» του Ματάισεν στους Βέλγους»

Ο Θωμάς Σβανόπουλος αποκάλυψε ότι ο τεχνικός του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν, είπε «όχι» σε πρόταση που του έγινε από σύλλογο της πατρίδας του.

Μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του «Φονέα» μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα play off, ενώ στάθηκε στην ατυχία με τους «κιτρινισμένους» ποδοσφαιριστές. Παράλληλα σχολίασε και τους επερχόμενους αντιπάλους, Ηραακλή Ψαχνών και Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89,4»: «Ξεκινήσαμε τα play off με λίγο άγχος, είχαμε πολλά νέα παιδιά. Παίξαμε με τον Ηρακλή στο πρώτο παιχνίδι, ο οποίος είχε πολύ καλή ομάδα και μας βοήθησε πάρα πολύ το ματς αυτό για τη συνέχεια. Έχουμε καλή ομάδα με πολύ καλή άμυνα, είχαμε κάποιες ατυχίες με κάποιες κίτρινες κάρτες, αλλά από εκεί και πέρα είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία της ομάδας».

Για τον Ματάισεν: «Ο κόουτς έκανε μια εγχείριση στο εξωτερικό αλλά έχει γυρίσει πλέον, βλέπει όλα τα παιχνίδια και είναι δίπλα στην ομάδα. Του έχει γίνει μια πρόταση από ομάδα του Βελγίου, αλλά αγαπάει την ομάδα και δεν την άφησε ούτε μια στιγμή».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Την ομάδα των Ψαχνών την γνωρίζουμε καλά και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Ο Ηρακλής έχει πολλά προβλήματα. Τον περίμενα να ανέβει άνετα στην κατηγορία, αλλά είναι δύσκολο για κάθε ομάδα με τόσα προβλήματα να παίξει ποδόσφαιρο».

Exit mobile version