«Κίτρινη Λύρα»… Ηρακλής Ψαχνών Φωστήρας 1-1

Το κάνε το θαύμα του πάλι ο Φωστήρας ο οποίος στις καθυστερήσεις έκλεψε το βαθμό της ισοπαλίας στα Ψαχνά από τον τοπικό Ηρακλή (1-1), για την 7η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των play off.

Έτσι η ομάδα της Εύβοιας έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας (προς το παρόν) στη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς. Απεναντίας ο «Φονέας των γιγάντων» διέψευσε ακόμα μια φορά όσους τον ήθελαν ξεγραμμένο, ανεβαίνοντας με τη σημερινή (04/05) ισοπαλία στην πέμπτη θέση με 9 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα απ’ όλους καθώς αμφότεροι δεν προσέφεραν κάτι το εντυπωσιακό, παίζοντας κατά διαστήματα νευρικό και άναρχο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με τους γηπεδούχους να παίρνουν γρήγορα κεφάλι στο σκορ. Στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπουμάλ έκανε το 1-0 με πανέμορφο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, ξεσηκώνοντας το φίλαθλο κοινό των Ψαχνών. Στη συνέχεια το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη εκατέρωθεν. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι έστω με νύχια κι με δόντια θα κρατούσαν το πολύτιμο τρίποντο, ο Λύρας είχε διαφορετική άποψη… παγώνοντας τους πάντες.

Στο 90′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκίνο, ο νεαρός στρίκερ εκμεταλλευόμενος το αβίαστο λάθος του Πατσατζόγλου δε δυσκολεύτηκε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ταυτότητα του αγώνα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατσόγλου, Τσιμότζι (46′ Γκεμίσης), Τσούτσης (62′ Σταματής), Γκμπαγκουιντί, Μπουμάλ (83′ Ντελέκος), Κρητικός

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Αχείμαστος, Γαρουφαλιάς, Ρουγκάλας, Ζιάμπαρης, Γκίνο, Κακαράς, Τεγούσης (62′ Σμυρλής (74′ Λεοντίου), Μουστόγιαννης, Μπαστάνης (71′ Λύρας), Σεχολάρι

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος Βασίλειος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Κολοσιώνης Αθανάσιος (Αιτ/νίας), Μπουξμπάουμ Ράιχαρτ (Ανατ. Αττικής)

Exit mobile version