Ανάσα για Οδυσσέα Κορδελιού, 2-0 την Κοζάνη

Ξανά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού οι κυανόλευκοι του Κώστα Κορμαρή, που σε ένα οριακό ματς επικράτησαν με τα γκολ των Παπαδόπουλου-Θεοδωρίδη, ατενίζοντας αισιόδοξα τη δύσκολη συνέχεια. Ένας βαθμός σε τέσσερα ματς για τους… χαλαρούς Κοζανίτες.

Το δέλεαρ και η… πείνα για το τρίποντο ήταν μεγαλύτερα στον Οδυσσέα Κορδελιού, σχετικά με την πιο άνετη βαθμολογικά Κοζάνη και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Οι κυανόλευκοι αξιοποίησαν την έδρα, νίκησαν 2-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ήττες. Η ομάδα του Κώστα Κορμαρή βρίσκεται και πάλι σε θέση σωτηρίας και θα τα δώσει όλα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να μην κυλήσει και πάλι στη ζώνη υποβιβασμού. Στην αντίπερα όχθη, οι ερυθρόλευκοι του Βασίλη Παπαδόπουλου δείχνουν χαλάρωση στα τελευταία τέσσερα ματς, στα οποία έχουν τρεις ήττες και μια ισοπαλία.
Η φάση «κλειδί» του αγώνα στη δυτική Θεσσαλονίκη έγινε στο 25΄, όταν ο Θεοδωρίδης κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Καραμπατζάκη, αφού ο αρχηγός των φιλοξενούμενων θεωρήθηκε ότι ανέτρεψε αντίπαλο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Στάθης Παπαδόπουλος από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, που «πάτησαν» στο αριθμητικό πλεονέκτημα και διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 στο 70΄, με σουτ του δραστήριου Σωτήρη Θεοδωρίδη, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα. Διαιτητής ήταν ο Τίκας (Καρδίτσας).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Παπαϊωάννου, Νικολαΐδης, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Κομνηνάκης, Μπέλλης, Καραχαλίδης, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης (72′ Παναγιωτίδης), Α. Βιλανάκης (46′ Ποργιαζίδης), Σαλακίδης (46′ Μανώλη).
ΚΟΖΑΝΗ: Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης (65′ Κωστίκας), Ταφαρλής, Μαλούτας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (77′ Ντεμιράϊ), Γ. Τσικόπουλος, Προβίδας, Πιπινίκας, Ματούλας.

Exit mobile version