Ηρακλής Ψαχνών: Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό…

Ο Ηρακλής Ψαχνών έχασε την ευκαιρία χθες (04/05) κόντρα στον Φωστήρα να πάρει το τρίποντο καθώς στις καθυστερήσεις οι «κιτρινόμαυροι» έκλεψαν το βαθμό της ισοπαλίας, όμως έχει πολύ ψωμί ακόμα…

Η αλήθεια είναι ότι αν είχε έρθει η νίκη, η οποία χάθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, τότε οι «πράσινοι» θα είχαν σκαρφαλώσει στην κορυφή. Παρ’ όλα αυτά το 1-1 στα Ψαχνά και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής, φαίνεται ότι δεν κόστισε τόσο πολύ αφού παρέμειναν σε τροχιά ανόδου, συγκατοικώντας στη δεύτερη θέση μαζί με τη Νίκη Βόλου (13 βαθμούς). Στο στρατόπεδο των Ευβοιωτών επικρατεί σιγουριά για τη συνέχεια, με επτά αναμετρήσεις να υπολείπονται ακόμα για την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος.

Όσο φτάνουμε προς το τέλος, τα πράγματα δυσκολεύουν με τις ομάδες να παρουσιάζονται διαβασμένες, ενώ οι σκληρές άμυνες έχουν την τιμητική τους. Αν μη τι άλλο το ματς της Τετάρτης (07/04) με τον ΑΟ Χανιά στα Ψαχνά, θεωρείται κομβικής σημασίας. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να πάρουν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, προκειμένου να πανηγυρίσουν στο τέλος την είσοδό τους στη Super League. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Γράφα έχει δύσκολο πρόγραμμα στο δεύτερο γύρο, με μόλις τρεις αναμετρήσεις στο σπίτι της. Οπότε η νίκη επί των Κρητικών αποτελεί μονόδρομο.

Exit mobile version