AOX: Ο πρώτος βαθμός

Θετικό ήταν το πέρασμα του ΑΟ Χανιά από την καυτή έδρα του «ΕΑΚ» και πλέον συγκεντρώνεται ενόψει του κομβικού παιχνιδιού της Τετάρτης στα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή (07/04), για την 8η αγωνιστική των play off.

Οι «μπλε» έστω με νύχια και με διόντια κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον πρώτο βαθμό μακριά από το σπίτι τους. Ωστόσο αν θέλουν να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ με την Ξάνθη για την άνοδο στη Super League, θα πρέπει να παλέψουν περισσότερο στα εκτός έδρας. Σημειώνεται ότι το φινάλε του πρώτου γύρου τους βρήκε στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς.

Μετά το τέλος της χθεσινής (04/05) αναμέτρησης η ομάδα του Σεροπιάν έφυγε οδικώς από το Βόλο για την Αθήνα, όπου σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ το τεχνικό τιμ αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Βασίλη Βαλλιάνο για το ματς της 11ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου στα Περιβόλια. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι τέθηκε εκτός κόντρα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Exit mobile version