Ολυμπιακός Βόλου: Σοκ με Κωστούλα

Δεν προλαβαίνει να μετρήσει τις πληγές του ο Ολυμπιακός Βόλου, με την χρονιά να τελειώνει πρόωρα για τον Θανάση Κωστούλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν διανύουν την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, με τα προβλήματα να χτυπούν μαζεμένα την πόρτα. Δεν έφταναν τα σερί αρνητικά αποτελέσματα, ήρθαν και οι απρόσμενοι τραυματισμοί. Στον χθεσινό (04/05) αγώνα με τα Χανιά, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός απέκτησε κάταγμα κνήμης περόνης και τις προσεχείς ημέρες θα περάσει το κατώφλι του χειρουργείου. Ως εκ τούτου μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο Κωστούλας δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες. Στο μεταξύ νοκ άουτ είναι και ακόμα ένας κινητήριος μοχλός της βολιώτικης ομάδας, ο Κώστας Καπετάνος, όπου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Συν τοις άλλοις, εκτός για το ντέρμπι της Τετάρτης (07/04) με την Κέρκυρα στο «ΕΑΚ» βρίσκεται και ο Στάθης Ρόκας.

Σημειώνεται ότι σήμερα Δευτέρα (05/05) η διοίκηση ανακοίνωσε το διαζύγιο με το Θανάση Δεινόπαπα.

Παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί άμεσα τα όσα έχουν προκύψει, αν θέλει να επιστρέψει στην εικόνα προ play off. Το ντεμπούτο του Νίκου Παντέλη δεν έχει φέρει μέχρι στιγμής τα προσδοκώμενα, το αβαντάζ με το οποίο ξεκίνησε στα μπαράζ έχει χαθεί, οπότε επιβάλλεται να αντιδράσει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης με τους πρωτοπόρους Φαίακες. Αν μη τι άλλο τίποτα δεν έχει κριθεί καθώς υπολείπονται επτά αναμέτρησεις, αρκεί να αλλάξει σύντομα αυτή η εικόνα.

Exit mobile version