Θεοδωρίδης: Συνέχεια στο ξέσπασμα του Οδυσσέα

Ο 21χρονος σέντερ φορ του Κορδελιού, που πρωταγωνίστησε στη νίκη με την Κοζάνη (1 γκολ, 1 κερδισμένο πέναλτι, 1 κερδισμένη αποβολή), μιλά στο dokari.gr για την επάνοδο στις επιτυχίες και την προσπάθεια σωτηρίας.

Οξυγόνο στην προσπάθεια σωτηρίας πήρε ο Οδυσσέας Κορδελιού, που μετά από τέσσερις «άγονες» αγωνιστικές χωρίς βαθμό, κέρδισε 2-0 την Κοζάνη και βρέθηκε ξανά πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού. Ο πρωταγωνιστής των κυνόλευκων ήταν ο 21χρονος σέντερ φορ, Σωτήρης Θεοδωρίδης (με θητεία ακόμα σε Καβάλα-ΠΑΟΔ), που αποκτήθηκε το χειμώνα και έχει πετύχει τρία γκολ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ, κέρδισε το πέναλτι από το οποίο ήρθε το πρώτο, αλλά και συνάμα την αποβολή του Καραμπατζάκη, ενώ μιλώντας στο dokari.gr υποστήριξε: «Ο αγώνας με την Κοζάνη κρίθηκε στο ότι υπήρχε μονόπλευρο ενδιαφέρον και κίνητρο για επικράτηση κυρίως από εμάς. Μπήκαμε μέσα με αποκλειστικό σκοπό το τρίποντο. Χρειαζόμασταν αυτή την επιτυχία μετά από τέσσερις ήττες. Ήταν ένα ξέσπασμα και μια ανάσα που χρειαζόμασταν, όμως πρέπει να έχει συνέχεια. Πλέον, βλέπουμε τα τρία τελευταία ματς πιο αισιόδοξα, καθότι είμαστε σε θέση σωτηρίας και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν τρεις τελικοί μπροστά μας, όλοι με ανταγωνιστές, είναι ομάδες με ίδιες βλέψεις. Θέλουμε καταρχήν τη νίκη στην έδρα της Δόξας Πενταλόφου και μετά θα ασχοληθούμε με Πυρσό Γρεβενών και στο τέλος την Καστοριά».
Για να καταλήξει ο Θεοδωρίδης: «Η παραμονή θα κριθεί στο πάθος και την αποφασιστικότητα που θα δείξει η κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Όποιος έχει και την απαραίτητη συνδρομή της τύχης μαζί του, θα πετύχει τη σωτηρία. Ελπίζω να το κάνουμε εμείς, το ταχύτερο δυνατό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο του Οδυσσέα να είναι δίπλα μας. Όλοι μαζί θα δώσουμε τα πάντα για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό».
Αμφίβολος ο Παπαδόπουλος
Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Κορμαρής δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει διαθέσιμο τον Στάθη Παπαδόπουλο. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μετέβη στη Γερμανία για προσωπικές υποθέσεις και είναι αβέβαιο το πότε θα γυρίσει και πόσες προπονήσεις θα προλάβει μέσα στην εβδομάδα, για να μπει στην αποστολή.

Exit mobile version