Βατανιακός: Επίσημο τέλος με Παπαβασιλείου

Ανακοίνωση του προέδρου Γεράσιμου Ποτουρίδη για την αναμενόμενη παύση συνεργασίας με το νεαρό τεχνικό. Τι υπογραμμίζει για τον αντικαταστάτη.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου» (το dokari.gr σας είχε ενημερώσει από καιρό γι’ αυτή την εξέλιξη) πήρε σάρκα και οστά για τον Βατανιακό την Πέμπτη. Ο Σάκης Παπαβασιλείου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία μετά από ενάμισι χρόνο και ο πρόεδρος Γεράσιμος Ποτουρίδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή της ομάδας κ. Σάκη Παπαβασιλείου καθώς και τους συνεργάτες κ. Νίκο Σαμολαδά και κ. Στέφανο Αναγνώστου.
Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς αυτούς για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα, τέλος τους εύχεται καλή συνέχεια.»

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Όσον αφορά τον νέο προπονητή της ομάδας η Διοίκηση θα φροντίσει να είναι από τον Νομό Πιερίας με φιλοδοξίες και εμπειρία στον χώρο. Ήδη συζητάει με αρκετές προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της Π.Α.Ε. τις οποίες αξιολογεί για να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή λύση.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος

Γεράσιμος Ποτουρίδης».
Από το τελευταίο χωρίο για το νέο τεχνικό, φαίνεται ότι η λύση του Νίκου Θεοδοσιάδη (Πιερικός-Ηρακλής) είναι μια από αυτές που πληρούν τις προδιαγραφές και ενδέχεται να «περπατήσει» σύντομα, χωρίς να αποκλείεται άλλη έκπληξη.

Exit mobile version