Πιερικός: Ώρα μηδέν για τα διοικητικά

Αύριο τα σπουδαία για την ομάδα της Κατερίνης, που έχει το πρωί στην ΕΚΑΒΗ ανοιχτή συγκέντρωση για την επόμενη μέρα, πριν αρχίσει η οργάνωση για το αγωνιστικό τμήμα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ΕΚΑΒΗ το πρωί της Κυριακής για τον Πιερικό (10.30). Εκεί θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη και άτυπη γενική συνέλευση για την ομάδα της Κατερίνης, μια ανοιχτή συγκέντρωση στην οποία ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος περιμένει μεγάλη συμμετοχή και έμπρακτη συνδρομή στις προσπάθειες για τη νέα σεζόν. Εκτός από τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για την επόμενη και η διοίκηση περιμένει… εθελοντές από την τοπική κοινωνία, για να μπουν στη νέα διοίκηση ή να βοηθήσουν απλά μέσω χορηγιών στο οικονομικό σκέλος. Έμπρακτη αρωγή πάντως και όχι αόριστες υποσχέσεις για το μέλλον, προκειμένου να υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για το πλάνο και το μπάτζετ που θα απαιτηθεί.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καμπερίδης θα «τρέξει» τις επαφές για την ενίσχυση της ομάδας, που θα αφορά γηγενείς παίκτες, άλλους από την ξένη αγορά, αλλά και υλικό με παραστάσεις στη Football League, δεδομένου ότι περίπου το μισό ρόστερ θα αποτελέσει παρελθόν. Και στον Πιερικό δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν πολύτιμο χρόνο, αλλά να σχεδιάσουν έγκαιρα το έμψυχο δυναμικό για του χρόνου.

Exit mobile version