Ολυμπιακός Βόλου: Με Ρόκα για τη… Νίκη

Ευχάριστα τα νέα για τον Νίκο Παντέλη ενόψει Νίκης Βόλου, καθώς υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στάθη Ρόκα.

Στη σημερινή προπόνηση (10/05) ο Ρόκας έβγαλε εις πέρας ολόκληρο το πρόγραμμα και μπαίνει ξανά στα πίτς για την σκληρή μάχη στο Πανθεσσαλικό. Ο έμπειρος αμυντικός συμπεριλήφθη στην αποστολή, όμως η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στο μεταξύ ο Κατσιαρός θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής. Υπενθυμίζουμε ότι οι Βολιώτες θα παραταχθούν λαβωμένοι κόντρα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, με τους εγχειρισμένους Κωστούλα, Καπετάνο, τον τραυματία Καρρά να μην είναι σε θέση να αγωνισθούν. Παρελθόν αποτελεί ο Δεινόπαπας.

Λίγες ώρες έμειναν για το βολιώτικο ντέρμπι, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν πάση θυσία το τρίποντο που θα τους κρατήσει σε τροχιά ανόδου (11/05 15:00 OTE TV). Οι Βολιώτες δεν διανύουν την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, παρ’ όλα αυτά θέλουν όσο τίποτα τη ρεβάνς για το 1-0 του πρώτου γύρου στο «ΕΑΚ».

Αναλυτικά την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Γκίτκος, Σταυράκης, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Κριστομπάλ, Μπρέσκα, Νικολιάς, Μόνχε, Καρίλ, Γκούρμα, Ιωάννου, Κατσίκης, Ζέρης, Κόμνος, Ντινόπουλος, Παπανικόλας

Exit mobile version