ΑΟΧ: Μόνος απών ο Πάγακλος

Ο φορμαρισμένος ΑΟΧ θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στα Περιβόλια για την 9η αγωνιστική των play off (11/05 15:00), χωρίς στον Ντίνο Πάγκαλο στη σύνθεσή του.

Οι Κρητικοί μετά το διπλό στην Εύβοια αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ με την Ξάνθη για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Εκτός από τη ψυχολογία που είναι με το μέρος τους, θα έχουν πιστό σύμμαχο τον κόσμο που με τη φωνή του αναμένεται να δώσει ώθηση για το τρίποντο που θα βάλει φωτιά στα play off.

Ο αρχηγός και χρυσός σκόρερ της προηγούμενης αγωνιστικής στη νίκη (2-1) των «μπλε» στα Ψαχνά, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω συμπλήρωσης καρτών. Ωστόσο αυτή είναι η μοναδική απώλεια για τον Μουράτ Σεροπιάν, όπου δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα. Να σημειωθεί ότι επέστρεψαν εκ νέου οι τιμωρημένοι Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης.

Η υπόλοιπη αποστολή: Θεοδωρόπουλος, Ρίζος, Παγώνης, Τσατσαρής, Πιθαρούλης, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Σκάρος, Τσάτσος, Κοσταντίνοφ, Βασιλόγιαννης, Βαλλιάνος, Λουκίνας, Μαραγκουδάκης, Καμπλιώνης

Exit mobile version