Μπουνιές κλοτσιές στον Στοΐκοβιτς

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Στοΐκοβιτς από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Απίστευτο αλλά αυτή τη φορά… όχι ελληνικό!

Το τελευταίο διάστημα ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη βρίσκεται για διακοπές χαλάρωσης στην πατρίδα του (Σερβία), από την στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Κρητικούς. Χθες (10/05) το βράδυ βγήκε να διασκεδάσει σε ένα νυχτερινό κέντρο της περιοχής όμως έκανε το τραγικό λάθος… να πάει χωρίς τη συνοδεία των ανθρώπων της προσωπικής του ασφάλειας στην τουαλέτα!

Εκεί είχαν στήσει καραούλι οι ένθερμοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Η έντονη λογομαχία κατέληξε σε ξύλο, με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να φεύγει κακήν κακώς με πρόβλημα στο σαγόνι και με ένα πρησμένο μάτι. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ιδιωτική κλινική.

Όπως είναι γνωστό ο διεθνής πορτιέρο αποτελεί το φωτεινό στόχο των οπαδών αφού έπειτα από 5 χρόνια θητείας στον σύλλογο πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Παρτιζάν, μισητή αντίπαλο του Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο στη Σερβία υποστηρίζουν ότι πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται μια γυναικεία παρουσία και η εν λόγω επίθεση δεν έχει να κάνει με τις αντιπαλότητες των φιλάθλων.

Exit mobile version