Πολυβόλο ο Κιλκισιακός στα Μουδανιά (1-5)

Πεντάσφαιρη η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου, κέρδισε άνετα στη Χαλκιδική με πρωταγωνιστές τους Παντελιάδη (3 γκολ) και Καρανδρέα (άλλα 2), βάζοντας θεμέλια σωτηρίας πριν τον «τελικό» με το Νέστο την Τετάρτη.

Σε μονόλογο του Κιλκισιακού εξελίχθηκε ο εκτός έδρας αγώνας με τα Μουδανιά. Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου εμφανώς ανώτερη και πιο… ενδιαφερόμενη για βαθμούς, κέρδισε με 5-1. Για τους φιλοξενούμενους χατ τρικ πέτυχε ο έμπειρος Σάββας Παντελιάδης (31΄, 35΄ και 57΄-στη φωτό), ενώ άλλα δυο τέρματα σημείωσε ο νεαρός Αλέξης Καρανδρέας (3΄ και 38΄). Η ομάδα της Χαλκιδικής είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 5΄ με τον Μάουρο Ταρασίδη, ενώ στο 30΄ είχε δοκάρι με τον Παύλο Φωτιάδη, καταρρέοντας πάντως μετά το πρώτο ημίωρο. Την Τετάρτη οι Κιλκισιώτες υποδέχονται σε… τελικό σωτηρίας τον Νέστο Χρυσούπολης.
ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Τεντώνης, Ντόι (Πίνε), Κώστας (Αλμανίδης), Καράγαλης, Ντινιώτης, Στόικος, Αποστόλου, Φωτιάδης, Σερέτης, Πλατάκης, Ταρασίδης (Μπιμπισίδης).
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Κωτάκης (79 Αιβαζίδης), Ματεντζίδης (59 Κεφαλίδης), Καρυπίδης, Αμανατίδης (65 Μπιτζικόπουλος), Σαβελίδης, Καλαϊτζίδης, Καρανδρέας, Παντελιάδης, Μπελίτσας.

Exit mobile version