Στις… φλόγες ο Πυρσός με Σικαλόπουλο

Με λυτρωτή τον έμπειρο επιθετικό, τα Γρεβενά νίκησαν 2-1 στην έδρα του Κεραυνού Θεσπρωτικού, κάνοντας άλμα σωτηρίας και αφήνοντας πίσω τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την προηγούμενη «γκέλα» με τη Δόξα Πενταλόφου άφησε πίσω έμπρακτα ο Πυρσός Γρεβενών, που όταν η μπάλα… έκαιγε, «ξύπνησε» στην έδρα του Κεραυνού Θεσπρωτικού, κερδίζοντας με 2-1, με λυτρωτή τον Σικαλόπουλο (φωτό). Έτσι, η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη βγήκε ξανά στην πρώτη οκτάδα και αφήνοντας πίσω την επικίνδυνη ζώνη. Οι πράσινοι, που έχασαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στα αντίπαλα καρέ, ευελπιστούν να κρατηθούν σε θέση σωτηρίας μέχρι τέλους, έχοντας δυο κρίσιμα ματς με Οδυσσέα Κορδελιού (εντός) και Δόξα Κρανούλας (εκτός).
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην Ήπειρο στο 15΄ με τον Γκέτσιο, για να ισοφαρίσει ο Κεραυνός στο 55΄ με τον Βάλβη. Στο 60΄ ωστόσο ο φορμαρισμένος Γιώργος Σικαλόπουλος (είχε σκοράρει και στο διπλό στην Πρέβεζα, ενώ είχε δοκάρι με την Πεντάλοφο στο φινάλε) διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με ατομική ενέργεια και σουτ, χαρίζοντας ένα διπλό-χρυσάφι στον Πυρσό. Διαιτητής ήταν ο Τόμπρος (Κέρκυρας).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Λέκκος, Μακρής, Σπ. Κούσης, Τζιάκος, Κωστακιώτης, Κατσαρός, Νικολάου (46′ Πάσχος), Δήμος (46′ Αντωνίου), Γεωργαλής, Κολιός, Βάλβης (60′ Ταπρατζής)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Γρ. Κοσμίδης, Μπόλος, Θεοχαράκης (88′ Βιτορίνο), Κυριακίδης, Αθανασιάδης, Κοτσαντίσογλου, Ιωαννίδης, Π. Κοσμίδης (46′ Ελευθερίου), Σικαλόπουλος, Γκέτσιος, Δούμας.

Exit mobile version