Οδυσσέας Κορδελιού: Παραίτηση Κορμαρή!

Παρελθόν από τους κυανόλευκους δυο ματς πριν το φινάλε, για προσωπικούς λόγους, ο νεαρός τεχνικός και ο βοηθός του Νίκος Κολοκυθάς. Με Κιάκη-Μπαλάσκα στον πάγκο κόντρα σε Γρεβενά και Καστοριά.

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν τη Δευτέρα στον Οδυσσέα Κορδελιού αφού σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ο Κώστας Κορμαρής! Ο νεαρός τεχνικός παραιτήθηκε από τον πάγκο των κυανόλευκων μαζί με τον βοηθό του, Νίκο Κολοκυθά (εργάστηκε σχεδόν ένα δίμηνο στην ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης), επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και διαφορά φιλοσοφίας σε κάποια βασικά ζητήματα. «Είχα αποφασίσει να φύγω και μετά την ήττα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αλλά τότε με μετέπεισαν οι παίκτες και η διοίκηση. Είχαμε κάποια λειτουργικά ζητήματα, που δεν μπόρεσαν να επιλυθούν. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη συνεργασία, μπορούν και εύχομαι να κάνουν δυο νίκες, ώστε να σωθεί ο Οδυσσέας» ανέφερε αποχαιρετώντας ο Κορμαρής.
Η σκυτάλη για τα δυο τελευταία παιχνίδια, την Τετάρτη στα Γρεβενά με τον Πυρσό και στο φινάλε με την Καστοριά εντός, περνά στους υπηρεσιακούς Τέλη Κιάκη και Απόστολο Μπαλάσκα, οι οποίοι εργάζονταν στις ακαδημίες του Κορδελιού και πήραν το χρίσμα από τη διοίκηση του Σίμου Βιλανάκη. Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Μανώλη και ο Παπαδόπουλος που βρίσκεται στη Γερμανία, ενώ αντίθετα γυρνά ο Ευθυμιάδης, που επέστρεψε στην ομάδα (είχε αποχωρήσει προσωρινά λόγω πειθαρχικού παραπτώματος).

Exit mobile version