Νέστος: Με βλέψεις για διπλό στο Κιλκίς

Με οδηγό την επίθεση (9 τέρματα στα δυο τελευταία ματς) και κυρίως τον… σεληνιασμένο Αντώνη Μαχαιρούδη (21 γκολ φέτος), η Χρυσούπολη θέλει το διπλό σωτηρίας χωρίς απουσίες στον «τελικό» με τον Κιλκισιακό.

Οι τελευταίες ευρείες νίκες με τα υποβιβασμένα Μουδανιά και Κόσμιο έκαναν το Νέστο Χρυσούπολης να αναθαρρήσει, καθώς συνοδεύτηκαν από εννιά γκολ συνολικά. Με πρώτο… βιολί τον φορμαρισμένο Αντώνη Μαχαιρούδη (φωτο), που πέτυχε 21 γκολ ως τώρα φέτος αλλά και συνοδοιπόρο τον Ντάνιελ Κούτεφ (ο Βούλγαρος πρώην μεσοεπιθετικός της Καβάλας και της Ξάνθης μοιράζει αφειδώς ασίστ), που «μαγεύει», οι Καβαλιώτες θα επιχειρήσουν τη… ζημιά την Τετάρτη στην έδρα του Κιλκισιακού.
Η ομάδα του Σταύρου Τσοκακτσίδη με δυο νίκες (στη συνέχεια υποδέχεται τον πιθανότατα πρωταθλητή Αγροτικό Αστέρα, που ίσως παραταχθεί με αλλαγές και πιο χαλαρός) «κλειδώνει» τη σωτηρία. Αντίθετα, με ισοπαλία στο Κιλκίς το πράγμα… περιπλέκεται και θα «παιχτεί» θρίλερ στο φινάλε (δε σβήνει η ελπίδα αλλά χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων), ενώ με ήττα ο Νέστος θα είναι με το… ενάμισι πόδι στην άμεση επιστροφή στα τοπικά. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τη Χρυσούπολη, καθώς επανέρχονται από τιμωρία οι Γκατζολάρι, Παυλακάκης, Αϊβάζογλου και Τσάκωνας.

Exit mobile version