Εθνική: Οι 30 εκλεκτοί του Σάντος στην προεπιλογή

Διαλύθηκε η παραφιλολογία για την προεπιλογή της Ελλάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανακοινώνει επίσημα (μέσω της ΕΠΟ) τη λίστα. Μέσα Καρέλης, Αθανασιάδης, Καράμπελας, έξω ο Σηφάκης.

Την… πραγματική λίστα της Εθνικής Ελλάδος για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Βραζιλία έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα η ΕΠΟ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Η προεπιλογή των 30 παικτών είχε διαφοροποιήσεις σε σχέση με εκείνη που παρουσίαζαν ανεπίσημα διάφορα ξένα ΜΜΕ. Εκτός της προεπιλογής έμεινε ο τερματοφύλακας, Μιχάλης Σηφάκης, ενώ κλήθηκαν οι Στέφανος Αθανασιάδης, Νίκος Καρέλης (πρώτη φορά για το νεαρό επιθετικό του Παναθηναϊκού) και Νίκος Καράμπελας.
Αναλυτικά οι 30 παίκτες (τέσσερις τερματοφύλακες οι Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο και Τζόρβας, εκ των οποίων θα κοπεί ένας): Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Αλέξανδρος Τζόρβας (τερματοφύλακες), Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Νίκος Καράμπελας (αμυντικοί), Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιώλης, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Καραγκούνης, Παναγιώτης Κονέ, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (μέσοι), Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος (επιθετικοί).
Η αποστολή των 23 παικτών που θα επιλεγούν τελικά για το Μουντιάλ, θα ανακοινωθεί από τον Φερνάντο Σάντος την ερχόμενη Δευτέρα 19 Μαΐου και ώρα 11:00 σε επίσημη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites.

Exit mobile version