Επιστροφή στα τρίποντα για Ηρακλή Ψαχνών

Οι Ευβοιώτες επιβλήθηκαν 2-0 εντός έδρας του Αιγινιακού για την 10η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League

Τα… χαμόγελα επέστρεψαν στον Ηρακλή Ψαχνών στην κούρσα της ανόδου, καθώς κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Οι Ευβοιώτες αγνοούσαν τη χαρά του τρίποντου από την 4η αγωνιστική και κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον Αιγινιακό στα Ψαχνά στο πλαίσιο της 10ης «στροφής» του… μίνι μαραθωνίου.

Το πρώτο ματς στα Ψαχνά, όπου ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα. Το ματς στα πρώτα 45 λεπτά δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό με τις δυο ομάδες να «διαγωνίζονται» στα λάθη και του Αθανασόπουλο και Τόλιο να μην ανησυχούν ιδιαίτερα.

Όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι βρήκαν γρήγορα δίχτυα αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 47′ ο Παλαιολόγος μέσα στην περιοχή έγινε κάτοχος τη μπάλας ύστερα από λάθος της άμυνας του Αιγινιακού και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Κρητικό ο οποίος από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, 13 λεπτά αργότερα οι παίκτες του Γράφα «κλείδωσαν» τη νίκη καθώς ο Γκεμίσης βρήκε τον Μπουμάλ που από το ύψος της περιοχής έκανε το δυνατό σουτ και νικώντας τον Τόλιο έγραψε το τελικό 2-0. Έτσι, τα Ψαχνά έφτασαν στους 17 βαθμούς μένοντας στο… κόλπο της ανόδου, ενώ ο Αιγινιακός έμεινε στους 12 στην προτελευταία θέση χάνοντας περισσότερο έδαφος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Γκεμίσης (80′ Β. Πατσατζόγλου), Τσιμότζι (31′ Τσούτσης), Γκμπαγκουιντί (70′ Οχάντζα), Κρητικός

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κωνσταντινίδης (75′ Καρλάο), Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Σαμαράς, Χατζής, Λαζαρίδης (66′ Μπελόν), Λιόλιος, Πέντα, Μανζάνο (68′ Ζούρκος), Γκέσιος.

Exit mobile version