Παναιγιάλειος: Φλερτ με δυο

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται στον Παναιγιάλειο. Φαβορί παραμένει ο Γιώργος Κούτσης με τον οποίο συναντήθηκε ο πρόεδρος Αντώνης Ρέλας, όπου παράλληλα περιμένει τον Μουράτ Σεροπιάν.

Σήμερα Τετάρτη (14/05) ο ισχυρός άνδρας των «μελανόλευκων» συναντήθηκε με τον προπονητή του Φωκικού Γιώργου Κούτση προκειμένου να μιλήσουν για την πιθανή περίπτωση μιας συνεργασίας. Οι δυο πλευρές τα είπαν σε φιλικό κλίμα, ενώ το ραντεβού κράτησε λίγο πολύ τρεις ώρες. Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει οσονούπω παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας της Άμφισσας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κούτσης έχει μεγάλο προβάδισμα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αιγίου, ωστόσο υπάρχει και δεύτερο όνομα στη λίστα.

Ο λόγος που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές είναι γιατί οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου περιμένουν τον Μουράτ Σεροπιάν. Όπως είναι φυσικό ο κόουτς του ΑΟ Χανιά δεν είναι σε θέση ακόμα να συζητήσει, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Κρητικών δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Όλα θα ξεκαθαριστούν το προσεχές διάστημα.

Exit mobile version