Κιλκισιακός: Χέρι- χέρι στο γκρεμό με Νέστο

Άβολη ισοπαλία για την ομάδα του Κιλκίς και τη Χρυσούπολη (1-1), που είναι πιθανό να οδηγηθούν αμφότεροι στον υποβιβασμό, μετά το διπλό της Ελευθερούπολης στις Σέρρες.

Σε μειονεκτική θέση στην προσπάθεια σωτηρίας βρίσκονται πλέον τόσο ο Κιλκισιακός, όσο και ο Νέστος Χρυσούπολης, που… αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Κιλκίς με το άβολο 1-1. Έτσι, ακόμα και με νίκες την τελευταία αγωνιστική, είναι πιθανό οι δυο ομάδες να γνωρίσουν τον υποβιβασμό, αφού το διπλό του Ορφέα Ελευθερούπολης επί του Πανσερραϊκού ανέτρεψε τις ισορροπίες στη μάχη της ουράς.
Στο 21΄ μετά από φάουλ του Παντελιάδη ο Καρανδρέας με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου (1-0), αλλά οι θετικοί οιωνοί για τους γηπεδούχους αντιστράφηκαν στο 59΄, όταν μετά από κόρνερ ο Ελευθεριάδης με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τους Καβαλιώτες. Στο 76΄ μετά το γύρισμα του Ηλιόπουλου η προσπάθεια του Λογγινίδη πέρασε άουτ, ενώ στη συνέχεια ήταν σειρά του Νέστου να χάσει δυο καλές ευκαιρίες, στο 80΄ με τον Μαχαιρούδη και στο 89΄ με τον Κούτεφ.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Κωτάκης (87΄ Αϊβαζίδης), Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης (82΄ Καλαϊτζίδης), Σαβελίδης, Λογγινίδης, Καρανδρέας, Παντελιάδης, Μπελίτσας (62΄ Ηλιόπουλος).
ΝΕΣΤΟΣ: Αμουτζάκης, Αϊβάζογλου (92΄ Τσάκωνας), Γαμβρέλης, Ελευθεριάδης, Παυλακάκης, Γκατζολάρι, Λάσπατζης, Τζοσκούν (46΄ Τσέκος), Μαχαιρούδης, Δεσύλλας (34΄ Χαριτίδης), Κούτεφ.

Exit mobile version