Γέλασε τελευταίος ο Πυρσός

Με τέσσερα γκολ σε 21 λεπτά, τα Γρεβενά έκαναν την ολική επαναφορά με τον Οδυσσέα Κορδελιού και κέρδισαν 4-1, πανηγυρίζοντας τη σωτηρία και οδηγώντας στον υποβιβασμό τους κυανόλευκους.

Κατά… 99% τη σωτηρία εξασφάλισε ο Πυρσός Γρεβενών, αφού ακόμα και αν χάσει στο φινάλε από την αδιάφορη Δόξα Κρανούλας ενδέχεται να παραμείνει στην κατηγορία (και με ισοπαλία εξασφαλίζεται). Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη τα… χρειάστηκε πάντως με τον Οδυσσέα Κορδελιού, αφού είδε τους κυανόλευκους να κάνουν το 0-1 με τον Νικολαϊδη στο 62΄. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, με τον Ηλία Δούμα να πετυχαίνει δυο καθοριστικά γκολ, κάνοντας στο 68΄ το 1-1 και στο 80΄ το 2-1. Στο 86΄ ο Κοτσαντίσογλου και στο 89΄ ο Σικαλόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για τους πράσινους, την ώρα που η ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης υποβιβάστηκε οριστικά (ακόμα και να νικήσει στο φινάλε την Καστοριά).

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Γρ. Κοσμίδης, Κυριακίδης, Μπόζιαρης, Σκέντος, Αθανασιάδης (88′ Καραγκούνης), Π. Κοσμίδης (84′ Κοτσαντίσογλου), Δούμας, Ιωαννίδης, Τζερεμές (66′ Σικαλόπουλος), Γκέτσιος, Χαραλαμπίδης
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Κομνηνάκης, Νικολαΐδης, Γιαννιώτης (46′ Καραχαλίδης), Μπέλλης (78΄ Ποργιαζίδης), Βιλανάκης Κ. (60′ Παναγιωτίδης), Βιλανάκης Αγγ., Σαλακίδης.

vatolakkiotis

Exit mobile version