Οδυσσέας Κορδελιού: Έπεσε και… ρυθμίζει

Μετά την οριστικοποίηση του υποβιβασμού, οι κυανόλευκοι έχουν τον άχαρο ρόλο του ρυθμιστή της σωτηρίας, με την Καστοριά (τη φιλοξενεί την Τετάρτη) και τη… Δόξα Πενταλόφου να είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Κατήφεια και προβληματισμός επικρατούν στον Οδυσσέα Κορδελιού, που δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα. Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, οι αλλαγές προπονητών συχνές (Βυρζαμάνης, Μαυρίδης, Κορμαρής) και το τελικό πρόσημο αρνητικό για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, που υποβιβάστηκε στο τοπικό μετά από δυο χρόνια στη Γ΄ Εθνική.
«Αν δεν γίνει αναδιάρθρωση, για να πέσουν λιγότεροι, ο Οδυσσέας θα χτυπήσει ξανά την άνοδο» σχολιάζουν οι επιτελείς των κυανόλευκων, που είδαν την εκτός προγράμματος ήττα με τη Δόξα Κρανούλας (είχε ήδη πέσει) να κοστίζει στην τελική… σούμα. Όπως και οι απουσίες σε πολλά παιχνίδια-κλειδί, με αποκορύφωμα την ατυχία με τον Κώστα Κωτσαρή (ήταν βαρόμετρο και τέθηκε νοκ άουτ σε κρίσιμη καμπή).
Ο Οδυσσέας την τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη θα φιλοξενήσει την Καστοριά και θα έχει τον άχαρο ρόλο του ρυθμιστή της σωτηρίας. Αφού οι «γουναράδες» με διπλό σώζονται, ενώ σε άλλη περίπτωση πιθανότατα θα… ωφεληθεί και θα παραμείνει η «γειτόνισσα» του Κορδελιού, Δόξα Πενταλόφου (το έργο της προμηνύεται εύκολο με τον Όλυμπο Κέρκυρας εντός). Εκτός μάχης για το τεχνικό δίδυμο των Κιάκη-Μπαλάσκα θα είναι οι τραυματίες Θεοδωρίδης-Μανώλη, ο Παπαδόπουλος που βρίσκεται στη Γερμανία και ενδεχομένως ο Ευθυμιάδης, που θεωρείται ξένο σώμα.

Exit mobile version