Δουμάνης: Τετάρτη στις… 7 σωμένος ο Ορφέας!

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Ελευθερούπολης μιλά στο dokari.gr για το διπλό-ανάσα με τον Πανσερραϊκό και τον «τελικό» της Τετάρτης με τον Έβρο Σουφλίου εντός, στον οποίο με νίκη «κλειδώνει» η παραμονή.

Ένας από τους διακριθέντες στην πορεία του Ορφέα Ελευθερούπολης προς τη σωτηρία, που έχει πλησιάσει αρκετά, είναι ο Φώτης Δουμάνης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει βάλει έξι γκολ φέτος και σηκώνει το επιθετικό φορτίο με τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, φορά συχνά-πυκνά και το περιβραχιόνιο στους κυανόλευκους, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Ξάνθη (ανήκει εκεί ακόμα, αφού είναι δανεικός στους Καβαλιώτες) και Χανιά. Ο Δουμάνης μιλώντας στο dokari.gr τόνισε: «Στις Σέρρες πήραμε ένα διπλό σωτηρίας, σε σχέση με τα άλλα αποτελέσματα, αφού βόλεψε και η ισοπαλία στο Κιλκίς. Ήταν η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν, φυσικά μέχρι την επόμενη, την τελευταία αγωνιστική. Η νίκη με τον Πανσερραϊκό ήρθε στις λεπτομέρειες. Εννοείται ότι είχαμε εμείς μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά και εκείνος ήθελε να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του, την οποία «σπάσαμε». Παίζαμε όλη τη χρονιά μας και τη δεδομένη στιγμή είμαστε η έννοια της λέξης «ομάδα». Γι’ αυτό και νικήσαμε. Τώρα με τον Έβρο Σουφλίου στην έδρα μας το τρίποντο είναι μονόδρομος, οι κόποι μιας χρονιάς σε ένα 90λεπτο. Πιστεύω ότι μια ομάδα θα υπάρχει στο γήπεδο, αφού μόνο εμείς καιγόμαστε πραγματικά και θα το δείξουμε. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, αλλά την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα ο Ορφέας θα γιορτάζει την παραμονή του».
«Πρωταθλητισμό στο β΄ γύρο!»
Για να καταλήξει ο Φώτης Δουμάνης: «Εδώ που φτάσαμε σε έναν όμιλο τόσο ανταγωνιστικό, με καλές ομάδες και πολλές να πέφτουν, θα είμαστε μόνο ευχαριστημένοι αν πετύχουμε. Κάναμε πρωταθλητισμό στο δεύτερο γύρο και ενώ είχαμε μόνο τρεις νίκες στην έδρα μας. Το ατού της Ελευθερούπολης ήταν η χημεία των παικτών στο δεύτερο γύρο. Είχαμε επίγνωση της κατάστασης και των δυσκολιών, αλλά δε τα παρατήσαμε ποτέ και μέσα από τη δουλειά είμαστε εδώ που είμαστε τώρα. Πάντα είχαμε το άγχος της αποτυχίας. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα μπαίνοντας στην τελική ευθεία, ήταν πιθανή και η αποτυχία, αλλά μείναμε ενωμένοι και βάλαμε τη σφραγίδα μας, ο καθένας ξεχωριστά. Όσο για μένα, θα ήθελα να γυρίσω στην Ξάνθη και αν δεν μπορέσω να βρω άλλον σταθμό σε υψηλότερο επίπεδο από τη Γ΄ Εθνική».
Στα αγωνιστικά, μοναδική απουσία για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη θα είναι ο τιμωρημένος Κωνσταντινίδης.

Exit mobile version