Κοζάνη: Κλείνει ένας κύκλος άμεσα

Με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση, δυο απουσίες (Στεργιόπουλος-Προβίδας) και τρεις επιστροφές (Η. Τσικόπουλος, Μαλούτας, Γ. Τσικόπουλος) πέφτει η αυλαία για τους ερυθρόλευκους την Τετάρτη εντός με τη Φιλιππιάδα, πριν γυρίσει η σελίδα.

Αντίστροφα μετρά η Κοζάνη για το φινάλε μιας σεζόν με σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου ολοκληρώνει την Τετάρτη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, με τον Εθνικό Φιλιππιάδας εντός έδρας, σε μια αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερα βαθμολογικά κίνητρα για τις δυο ομάδες. Από τους ερυθρόλευκους θα λείψουν ο τραυματίας Προβίδας και ο τιμωρημένος Στεργιόπουλος, ενώ γυρνούν από τιμωρίες οι Η. Τσικόπουλος, Μαλούτας και Γ. Τσικόπουλος. Οι Κοζανίτες καλούνται να δώσουν συνέχεια στο εμφατικό 0-5 στην Κέρκυρα με τον Όλυμπο, για να κλείσουν θετικά τη χρονιά.
Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς, ενώ με το πέρας του πρωταθλήματος θα παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το διοικητικό «αύριο». Ο πρόεδρος Αγάπιος Γαβριηλίδης αναμένεται να καλέσει γενική συνέλευση, ώστε να κάνει το φετινό απολογισμό και να ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα. Συγκριτικά πάντως πιθανότερο φαίνεται να παραμείνει ο Γαβριηλίδης στο τιμόνι της Κοζάνης, κάτι που θα ήταν ακόμα πιο πιθανό αν δεν υπήρχαν οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου στο ματς με την Καστοριά. Πάντως, δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο ο Βασίλης Παπαδόπουλος και πιθανότατα θα υπάρξει αλλαγή στον κόουτς, την ώρα που ήδη δοκιμάζονται ορισμένοι νεαροί από ομάδες του τοπικού.

Exit mobile version