Γιορτή… σωτηρίας για Ηρακλή Αμπελοκήπων

Η εξασφαλισμένη ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη λέει «αντίο» την Τετάρτη στην έδρα της με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου σε μια επιτυχημένη χρονιά, με ανάδειξη και νέων παικτών. Παρόμοιο μοντέλο (διοικητικά-προπονητικά) και του χρόνου.

Με το πρόσημο να είναι αναμφίβολα θετικό, δεδομένων των συνθηκών και των δυσκολιών (πέφτουν πιθανότατα δυνατές ομάδες όπως Κιλκισιακός, Λάκκωμα και Νέστος), αλλά και του χαμηλού μπάτζετ, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων γράφει τον επίλογο σε μια χρονιά καθιέρωσης και προσαρμογής στη Γ΄ Εθνική, στην οποία άφησε το στίγμα του. Οι κυανόλευκοι έκοψαν βαθμούς από σημαντικές ομάδες, όπως Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός, ενώ ανέδειξαν και νέους παίκτες. Μάλιστα, οι Σαμπιασβίλι και Αλεξόπουλος ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ πόλο έλξης αποτελούν και οι νεαροί Ζιάκας (τερματοφύλακας) και Νικολίτσας).
Την Τετάρτη η ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη ρίχνει την αυλαία εντός έδρας με τον επίσης εξασφαλισμένο Εθνικό Ν. Αγιονερίου, σε μια αναμέτρηση εορταστικού χαρακτήρα λόγω της σωτηρίας. Εκτός μάχης για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης θα μείνουν οι τραυματίες Πομάκης και Νικολίτσας, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα. Το πιθανότερο είναι να μην αλλάξει η πετυχημένη συνταγή, δηλαδή να παραμείνουν στις θέσεις τους τόσο ο πρόεδρος Γιάννης Ζαντόπουλος, όσο και ο προπονητής, Ιερόθεος Γιαμουρίδης, αν και θα γίνουν προσπάθειες για διοικητικές ενισχύσεις στον πρώτο και πλαισίωση από νέα άτομα-συμπαίκτες.

Exit mobile version