Μπάσιμο Νιώπα για Πιερικό!

Μπάσιμο Νιώπα για Πιερικό!

Το dokari.gr αποκαλύπτει συνάντηση του ιδιοκτήτη του Αιγινιακού με τον πρόεδρο της ομάδας της Κατερίνης Κώστα Παπαδόπουλο. Κοντά στο μεγάλο deal που θα αλλάξει την ιστορία οι δυο πλευρές, με τους δυο άνδρες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό όραμα.

Έτοιμο για μια... κοσμοϊστορική αλλαγή δείχνει το ποδόσφαιρο της Πιερίας! Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του dokari.gr, τις τελευταίες ώρες υπήρξε συνάντηση (μετά από αλλεπάλληλες επαφές) του μεγαλομετόχου του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα, με τον ομόλογό του στον Πιερικό, Κώστα Παπαδόπουλο! Τα... τείχη έχουν γκρεμιστεί, οι δυο άνδρες τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα και είναι δεδομένη η διάθεση και η επιθυμία του Νιώπα για γερό... ντου και μπάσιμο στον Πιερικό! Το έδαφος δείχνει πρόσφορο και οι επαφές ώριμες και προχωρημένες.
Ο ισχυρός άνδρας του Αιγινίου θεωρεί ότι οι Κατερινιώτες έχουν μεγαλύτερη προοπτική και ειδικό βάρος για παρουσία στη Σούπερ Λίγκα, ακόμα και μέσα στα επόμενα δυο-τρία χρόνια και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μια πρώτη συμφωνία συνεργασίας των δυο ανδρών με... μελανόλευκο φόντο και μένει να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες, με την ελπίδα να μη σκαλώσει κάπου το ζήτημα, όπως η ακριβής φόρμουλα συνεργασίας.
Από αυτή την πιθανή σύμπραξη ωφελημένο θα βγει το ποδόσφαιρο της Κατερίνης, δεδομένου ότι ο Νιώπας έχει οικονομική επιφάνεια, εμπειρία και είναι αποδεκτός στην τοπική κοινωνία, ενώ καμία από τις δυο πλευρές δεν διαψεύδει το υπαρκτό ζήτημα. Με τον Πιερικό να βγαίνει σε τέτοια περίπτωση από το οικονομικό αδιέξοδο και να ανοίγονται άλλοι ορίζοντες.
Σενάρια για... Άρη (;)
Το ζήτημα θα κλείσει τις επόμενες μέρες, με αρκετές πιθανότητες για θετική κατάληξη στο μεγάλο «πάντρεμα», ενώ ένα άλλο ζήτημα είναι η επόμενη μέρα στο Αιγίνιο. Τα σενάρια είναι δυο: Είτε να βρεθεί άλλος επιχειρηματίας να αναλάβει τα ηνία, με στόχο να κρατήσει την ομάδα σε Β΄ ή έστω ΄Γ Εθνική. Είτε δευτερευόντως να παραχωρηθεί το ΑΦΜ της ομάδας σε άλλο σύλλογο και κάπου εδώ κάνουν την εμφάνισή τους ανεπιβεβαίωτα σενάρια για τον... Άρη, που βρίσκεται σε δύσκολη καμπή οικονομικά και αναζητά σανίδα σωτηρίας.