Ολυμπιακός Βόλου: Έπεσε στα μαλακά… πρόστιμο 1.500 ευρώ

Την γλίτωσε ελαφρά ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς του επιβλήθηκε μόνο χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια με τη Νίκη Βόλου.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 1.500 ευρώ για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΕΑΚ, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play off με τη Νίκη Βόλου. Να επισημάνουμε ότι στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» είχαν εκφραστεί φόβοι μέχρι και για αποκλεισμό της έδρας, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε.

Η σχετική απόφαση: «Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ (αγώνας της 10-3-2014 με ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ)».

Αναλυτικά οι υπόλοιπες αποφάσεις για τους αγώνες των νέων: «Δέχθηκε ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΕΩΝ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ομάδας ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3. Επέβαλε στην ομάδα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων (2.000)ευρώ (αγώνας την 3-5-2014 με ΕΠΙΚΟΠΗ ΝΕΩΝ).

Δέχθηκε ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΝΕΩΝ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ομάδας ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΝΕΩΝ με τέρματα 0-3. Επέβαλε στην ομάδα ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων (2.000)ευρώ (αγώνας την 10-5-2014 με ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΝΕΩΝ).

Δέχθηκε την ένσταση της ομάδας ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ. Κατακύρωσε τον αγώνα της 10-5-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ – ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ στην ομάδα ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ με σκορ 3-0. Επέβαλε στην ομάδα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων (2.000)ευρώ. Διέταξε την κατάπτωση του παραβόλου».

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και στον Η. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(γυμναστής) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης(αγώνας της 4-5-2014 με ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908)

Exit mobile version