Διπλό ανακούφισης για Καστοριά

Γλίτωσαν το… έμφραγμα οι αποφασισμένοι «γουναράδες», που νίκησαν 3-1 στο Κορδελιό τον Οδυσσέα, διώχνοντας τα «σύννεφα» και παραμένοντας στην κατηγορία σε βάρος της Δόξας Πενταλόφου.

Μίλησε το κίνητρο και το ένστικτο της… αυτοσυντήρησης για την Καστοριά, που έστω και την τελευταία αγωνιστική έκανε το χρέος της και παρέμεινε στην κατηγορία, μετά από μια χρονιά-θρίλερ, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου νίκησε 3-1 στη Θεσσαλονίκη τον ήδη πεσμένο Οδυσσέα Κορδελιού και τερμάτισε στην οκτάδα, στέλνοντας στην παρακάτω κατηγορία τη Δόξα Πενταλόφου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16΄ με κεφαλιά του προωθημένου Μπαϊρακτάρη, μετά από κόρνερ του Τσαμασλίδη, ενώ στο 42΄ ο Αλέκος Παπαδόπουλος έχασε πέναλτι ξανά, αφού νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον γκολκίπερ Παπαϊωάννου (το κέρδισε ο Τσαμασλίδης από τον πορτιέρο των γηπεδούχων). Στο 63΄ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Στάθης Αλεξανδρίδης με σουτ έβαλε πιο στέρεες βάσεις για το διπλό των «γουναράδων», σημειώνοντας το 0-2. Στο 81΄ ο Αλέκος Παπαδόπουλος… εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι, κάνοντας με κεφαλιά ψαράκι το 0-3 για τους Καστοριανούς σε σέντρα του Τσαμασλίδη, ενώ στο 83΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Στάθης Παπαδόπουλος του Οδυσσέα. Το Κορδελιό απλώς μείωσε στο τελικό 1-3 στο 90΄, με πλασέ του Καραχαλίδη, μετά από φάουλ του Α. Βιλανάκη. Διαιτητής ήταν ο Τερετίδης (Καβάλας).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Παπαϊωάννου (70′ Αθανασίου), Ευθυμιάδης, Παναγιωτίδης (46′ Καραχαλίδης), Αντωνιάδης, Κομνηνάκης, Νικολαΐδης, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Κ. Βιλανάκης (35′ Μπέλλης), Α. Βιλανάκης, Βασιλείου.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Τούλιος, Σουμέλας, Μπαϊρακτάρης, Ποπζαφίροφ (47′ Λαζαρίδης), Τσαμασλίδης, Κεφάλας, Αλεξανδρίδης (65′ Βελλίδης), Παπαδόπουλος, Μαντζάνας.

Exit mobile version