Τελείωσε τη… δουλειά ο Πυρσός

Τα Γρεβενά νίκησαν 3-2 στην έδρα της Δόξας Κρανούλας και σφράγισαν τυπικά τη σωτηρία, τερματίζοντας στην έκτη θέση.

Δεν έπαιξε άλλο με τη… φλόγα ο Πυρσός Γρεβενών, που έκανε το καθήκον του στην έδρα της Δόξας Κρανούλας, νικώντας 3-2 τους αδιάφορους Ηπειρώτες (έχουν ήδη πέσει). Έτσι, οι πράσινοι δεν περίμεναν άλλα αποτελέσματα και… ανανέωσαν την παρουσία τους στην κατηγορία, αν και ουσιαστικά είχαν φτάσει με το… ενάμισι πόδι στη σωτηρία από την προηγούμενη αγωνιστική και το τρίποντο-ανάσα με τον Οδυσσέα Κορδελιού.
Η ομάδα του Πέτρου Τσούκλη έκανε το 0-1 στο 14΄ με τον Ηλία Δούμα, ενώ στο 30΄ η πλάστιγγα έγειρε ακόμα περισσότερο υπέρ του Πυρσού, όταν ο Παναγιώτης Κοσμίδης πέτυχε το 0-2. Βέβαια, στη συνέχεια τα Γρεβενά τα… χρειάστηκαν, δείχνοντας προσωρινά σημάδια χαλάρωσης, όταν οι γηπεδούχοι με γκολ των Χατζή (60΄) και Γκόλια (80΄), έφτασαν στο 2-2. Το τελικό 2-3 για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας (που σωζόταν πάντως και με ισοπαλία) πέτυχε στο 82΄ ο Ιωαννίδης. Διαιτητής ήταν ο Τίκας (Καρδίτσας).
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Αρχοντάκης, Γιαννούλης, Ασωνίτης, Διαμαντής (46′ Κατσάνος), Νασούλης, Γκόλιας, Μαρμούτας, Τσουμάνης, Μπάγιας, Γκέκα (72′ Νάσιος), Χατζής
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Γρ. Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης (46′ Βιτορίνο), Σκέντος, Χαραλαμπίδης (46′ Κοτσαντίσογλου), Π. Κοσμίδης (50′ Κωσταρέλας), Ιωαννίδης, Ελευθερίου, Δούμας, Γκέτσιος.

ΦΩΤΟ Vatolakkiotis

Exit mobile version