Ορτίθ για ΠΑΟΚ (videos)

Ο 29χρονος Αργεντινός μέσος, Χόρχε Ορτίθ, μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ Σαραντί και προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.

Ένας παίκτης που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να απασχολήσει τον ΠΑΟΚ προτάθηκε στον «δικέφαλο του Βορρά». Ο λόγος για τον Χόρχε Ορτίθ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ Σαραντί. Ο Ορτίθ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή περισσότερο ως «8άρι» και λιγότερο ως οργανωτής, θέση που αναζητά ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ, και έκανε καλή σεζόν στην αργεντίνικη ομάδα στην οποία επέστρεψε μετά την πρώτη του απόπειρα να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Η καριέρα του 29χρονου ποδοσφαιριστή ξεκίνησε από τη Σαν Λορέντζο το 2004 και ως το 2008 ο Ορτίθ έκανε 65 συμμετοχές σκοράροντας 3 φορές. Ενδιάμεσα, τη σεζόν 2006-2007 είχε δοθεί δανεικός στην Άρσεναλ Σαραντί κάνοντας την πρώτη καλή σεζόν της καριέρας του με 33 παρουσίες και 5 τέρματα, ενώ το 2008 αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τη Σουηδία για λογαριασμό της ΑΙΚ Στοκχόλμης. Εκεί έμεινε ως το 2010 κατακτώντας το νταμπλ του 2009 και κάνοντας 62 συμμετοχές με ένα γκολ.

Το 2010 επέστρεψε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Άρσεναλ Σαραντί, με την οποία έκανε 65 παρουσίες και σκόραρε 6 φορές στις τρεις τελευταίες σεζόν. Ο Αργεντινός μέσος μένει ωστόσο ελεύθερος κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους εκπροσώπους του στην Ευρώπη να τον προτείνουν στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς πάντως φέρονται διατεθειμένοι να ρίξουν όλο το βάρος στο… μπαμ του καλοκαιριού και ήδη ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Πάολο Γκερέρο στην Τούμπα ως του παίκτη που θα… γεμίσει το αεροδρόμιο ερχόμενος για λογαριασμό της ομάδας…

Exit mobile version