Παναιγιάλειος: Κρούση σε Ιωάννου

Ο Παναιγιάλειος έκανε επίσημη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Γιάννη Ιωάννου. Μέσα στις επόμενες ημέρες η απάντηση του έμπειρου αμυντικού.

Η ομάδα του Αιγίου θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτέλεσε βασικό στέλεχος την προηγούμενη χρονιά. Εν τω μεταξύ ξεκαθαρίζει ότι τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί έφεση προκειμένου να λάβει το πιστοποιητικό αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση των «μελανόλευκων»: «Το γραφείο τύπου της ομάδας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης ότι εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθεί έφεση ώστε να ξεπεραστεί το μικρό γραφειοκρατικό εμπόδιο που προέκυψε και να λάβει το πιστοποιητικό αδειοδότησης που απαιτείται για την περίοδο 2014-2015.

Παράλληλα επαφή υπήρξε με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ιωάννου για την ανανέωση του συμβολαίου του και αφού του κατατέθηκε οικονομική πρόταση αναμένεται η απάντηση του εντός των προσεχών ημερών.

Τέλος συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η ΠΑΕ στις ομάδες που εξασφάλισαν την είσοδό τους στη Football League (ΑΕΚ, Λάρισα, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Ερμιονίδα) και τους εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».

Exit mobile version