ΑΟΧ: Πιο κοντά από ποτέ η άνοδος

Μετά το πέρασμα της 12ης αγωνιστικής ο ΑΟ Χανιά έχει πολλούς λόγους να πανηγυρίζει, με το όνειρο της ανόδου να απέχει μόλις 180 λεπτά.

Οι Κρητικοί έκαναν το χρέος τους στο Αιγίνιο, νίκησαν άνετα 3-0 τον Αιγινιακό πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση. Ωστόσο τα οφέλη από την χθεσινή (24/05) ημέρα ήταν πολλά, αφού όχι μόνο πήραν το τρίποντο αλλά ταυτόχρονα ήρθε και το δώρο από την Κέρκυρα η οποία επικράτησε 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνουν το απόλυτο νικών στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, με τον ουραγό Φωστήρα και τον εξίσου διψασμένο Ολυμπιακό Βόλου, τότε η τρίτη θέση τους ανήκει δικαιωματικά. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας με Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών, οι «μπλε» έχουν το πλεονέκτημα και θα παίξουν εκείνοι στα μπαράζ με τη Ξάνθη. Ωστόσο στα θετικά ενόψει της συνέχειας, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι κανένας δεν «κιτρινίστηκε». Τέλος, αναμένεται να υπάρξει κοσμοσυρροή στα Περιβόλια στους δυο εναπομείναντες αγώνες με τον κόσμο να αποτελεί τον 12ο παίκτη.

Στα αγωνιστικά, στην αναμέτρηση της Τετάρτης (28/05) απέναντι στο «Φονέα» ο Μουράτ Σεροπιάν δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μανώλα, Μπουντόπουλο, Πότσι.

Exit mobile version