Ολυμπιακός Βόλου: Θέλει το τρίποντο

Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό Βόλου η νίκη κόντρα στον Αιγινιακό, για την 13η αγωνιστική των play off (28/05 18:00 OTE Sport 5).

Τα πάντα είναι ρευστά σχετικά με το ποιος θα κατακτήσει τη δεύτερη και τρίτη θέση, με τις ομάδες του Βόλου Ολυμπιακό και Νίκη να έχουν τον πρώτο λόγο. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς στο «ΕΑΚ» κόντρα στον Αιγινιακό που βρίσκεται στην 7η θέση. Φυσικά στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλάκις αδιάφορες ομάδες να δημιουργούν ζημιές σε ομάδες που καίγονται για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε δεν δικαιολογούνται – συγχωρούνται απώλειες.

Ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Νίκος Παντέλης προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού για το μίνι πρωτάθλημα στα Χανιά (01-06), καθώς προηγείται το ματς της Κυριακής.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκίτκος, Σταυράκης, Ζέρης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Κόμνος, Ρόκας, Πινδώνης, Κολημήτρας, Μπρέσκα, Μόνχε, Νικολιάς, Γκούρμα, Ιωάννου, Κεσίδης, Ντινόπουλος, Κατσίκης, Μπόρας

Exit mobile version