Ηρακλής Ψαχνών: Έπονται εξελίξεις μετά τον Ταύρο

Ο Ηρακλης Ψαχνών μετά την χθεσινή (28/05) ήττα (2-1) από τη Νίκη Βόλου, αποχεραίτησε μαθηματικά όποιες ελπίδες υπήρχαν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Αρχές Ιούνη θα μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς, αλλά και το φλέγον θέμα του προπονητή.

Οι Ευβοιώτες κόντρα στους Βολιώτες έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί, αλλά όχι μόνο δεν κατάφεραν να νικήσουν αλλά ταυτόχρονα δεν ήρθαν τα στραβοπατήματα σε Χανιά και Βόλο που ήλπιζαν, προκειμένου να μπουν στην τριάδα. Επομένως το ματς της Κυριακής (01/06) στον Ταύρο απέναντι στο Φωστήρα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αν και όπως υπογράμμισε ο Θωμάς Γράφας άπαντες στα Ψαχνά επιθυμούν να κλείσουν νικηφόρα τη διοργάνωση των play off.

Στο μεταξύ οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκαθάρισαν ότι ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αυτό που απασχολεί τη διοίκηση είναι με ποιους ποδοσφαιριστές θα ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία, ενώ θα συζητηθεί επίσης τι θα γίνει με τον Θωμά Γράφα. Αν δηλαδή θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο τιμόνι και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Exit mobile version