Ολυμπιακός Βόλου: Η αποστολή στα Χανιά

Ο Ολυμπιακός Βόλου ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με τον ΑΟ Χανιά (01/05 18:00 OTE Sport 4) έχοντας μοναδικό στοχο τη νίκη, όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Παντέλης.

Το φινάλε των play off έμελλε να γράψει ποιος θα πάρει το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με τη Ξάνθη, με τους δυο αντιπάλους να το διεκδικούν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα μικρό προβάσισμα καθώς αρκούνται και με το βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας έχει τονίσει επανειλλημένα ότι άπαντες πρέπει να αγωνισθούν για το τρίποντο, ώστε να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους Κρητικούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπρέσκα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και συμπεριελήφθη κανονικά στη 18αδα. Αντίθετα δεδομένες απουσίες για τον Κυριακάτικο τελικό, είναι των «κιτρινισμένων» Αρβανίτη, Μόνχε.

Την υπόλοιπη αποστολή απαρτίζουν οι: Γκίτκος, Γεωργίου, Μπρέσκα, Γκούρμα, Γιαλούσης, Ζέρης, Ιωάννου, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κεσίδης, Κολημήτρας, Κόμνος, Μελίσσης, Μπόρας, Νικολιάς, Ντινόπουλος, Πινδώνης, Ρόκας

Exit mobile version