Το εισιτήριο αυτό ποιος θα το πάρει;

Μονάχα μερικές ώρες έμειναν για να ανάψουν οι προβολείς στα Περιβόλια, όπου στο παιχνίδι μιας ολόκληρης χρονιάς ΑΟ Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου θα παλέψουν για το ένα και μοναδικό εισιτήριο (1/06 18:00 OTE Sport 4), που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με τη Ξάνθη.

Και τώρα οι δυο τους! Έπειτα από πολλά αγωνιστικά λεπτά με νίκες, ήττες, χαρές, λύπες, θυσίες, ήρθε η στιγμή να τα παίξουν όλα για όλα.

Μια πόλη, μια ομάδα τα Χανιά ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της ενόψει της πιο σημαντικής αναμέτρησης στη μέχρι τώρα ιστορία των «μπλε». Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν κρατάει την τύχη στα πόδια της κυριολεκτικά, αφού με νίκη (ανεξαρτήτως σκορ) θα εξασφαλίσει την τρίτη θέση. Συν τοις άλλοις, παίζει στο σπίτι της, όπου αν αναλογιστεί κανείς πρόκειται για μεγάλο αβαντάζ καθώς εκεί έχει δείξει ότι δεν παραιτείται με κάτω τα χέρια. Φυσικά στην προσπάθεια αυτή δεν θα είναι μόνη, θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τα Περιβόλια. Μάλιστα η κινητικότητα του κόσμου για το εν λόγω ματς είναι τόσο μεγάλη που ίσως γίνει πράξη το πρώτο sold out για τη φετινή σεζόν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, υπάρχει εξίσου η ίδια δίψα. Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά έχουν το πάνω χέρι αφού βολεύονται με δυο αποτελέσματα. Είτε πάρουν τρεις βαθμούς είτε πάρουν έναν, θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Νίκος Παντέλης «ντοπάρει» συνεχώς τους παίκτες του, προκειμένου να μην πέσουν στη παγίδα του φαβορί και χάσουν το πλεονέκτημα. Με βάση την εμπειρία που διαθέτουν, η ομάδα είναι φτιαγμένη για τέτοιου είδους παιχνίδια. Στο μεταξύ υπάρχει ακόμη ένας λόγος που επιβάλλεται να κυνηγήσουν το τρίποντο. Αυτό γιατί σε περίπτωση που η Νίκη Βόλου ηττηθεί από τον αδιάφορο Ηρακλή, οι Βολιώτες (με νίκη) θα σκαρφαλώσουν εκείνοι στη δεύτερη θέση που ισοδυναμεί με απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα παραπάνω, αμφότεροι έχουν έξτρα κίνητρο για την τρίτη θέση. Για του λόγου το αληθές, όποιος εκ των δυο αναμετρηθεί με τη Ξάνθη και δεν τα καταφέρει, θα μπουν στα ταμεία του 250.000 ευρώ, πριμ για τον υποβιβασμό. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ένα σημαντικότατο ποσό σχετικά με τα δεδομένα της Football League πάντα.

Αναμένεται ένα σκληρό ντέρμπι που δεν συστήνεται σε καρδιακούς.

Exit mobile version